[Προσοχή: Η παρούσα υπηρεσία προσωρινά δεν θα είναι διαθέσιμη]

Στην Escon.gr δημιουργήσαμε μια δωρεάν διαδικτυακή υπηρεσία επιλογής της φτηνότερης εταιρίας ρεύματος για την οικία σας. Καθώς τα προγράμματα που παρέχουν οι εταιρίες ρεύματος είναι πολλά και διαφορετικά και επειδή η επιλογή του καταλληλότερου προγράμματος για το σπίτι σας εξαρτάται και από τα επίπεδα της κατανάλωσής σας, είναι αρκετά δύσκολη η επιλογή του φτηνότερου προγράμματος. Με την παρακάτω εφαρμογή μπορείτε να δείτε σε μικρό χρονικό διάστημα ποιο τιμολόγιο είναι το πλέον κατάλληλο για εσάς.

Ποιούς αφορά: Η “Υπηρεσία επιλογής παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας” αφορά όλους τους οικιακούς καταναλωτές ρεύματος που μπορούν να επιλέξουν εναλλακτικό προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας για την οικία τους. Με άλλα λόγια, αφορά τους κατοίκους σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, με εξαίρεση τα μη διασυνδεδεμένα νησιά καθώς σε αυτά, βάση οδηγίας του ΔΕΣΜΗΕ (νυν ΛΑΓΗΕ), δεν επιτρέπεται να δραστηριοποιούνται άλλοι προμηθευτές πέρα από τη ΔΕΗ. Για να δείτε μια λίστα με τα μη διασυνδεδεμένα νησιά της Ελλάδας, πατήστε εδώ.

Διαδικασία: Για να βρείτε ποιό πρόγραμμα και ποιός πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας είναι ο πλέον οικονομικότερος για την οικίας σας με βάση τις καταναλώσεις σας, η διαδικασία είναι η εξής:

Βήμα 1: Συμπληρώνετε το email σας καθώς και τα στοιχεία κατανάλωσης της οικίας σας στη «ΦΟΡΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ» που βρίσκεται λίγο παρακάτω. Για να συμπληρώσετε τα στοιχεία που ζητούνται, πρέπει να έχετε κοντά σας τον τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό της ΔΕΗ (ή του ιδιωτικού παρόχου που έχετε).

Βήμα 2: Αναμένετε να λάβετε από εμάς ένα email που θα σας λέει τα αποτελέσματα των υπολογισμών και θα σας εξηγεί ποιός πάροχος και ποιό πρόγραμμα είναι το οικονομικότερο για την οικία σας.

[vfb id=1]