Σχετικά με το Escon.gr

Η Escon.gr είναι η επαγγελματική ιστοσελίδα μιας ομάδας μηχανικών που παρέχουν ενεργειακές υπηρεσίες στην ελληνική αγορά. Επίσης αποτελεί έναν ενημερωτικό ιστότοπο σχετικά με την Ενεργειακή Αγορά της Ελλάδας, δηλαδή σχετικά με:

Η Escon.gr αποτελείται από τις παρακάτω βασικές ενότητες:

  • ΣΧΕΤΙΚΑ: Είναι η παρούσα σελίδα. Πρόκειται για την αρχική σελίδα της Escon στην οποία περιγράφεται το περιεχόμενο και η δομή του site.
  • ΑΡΘΡΑ: Σε αυτή τη σελίδα αναρτούνται σε μορφή blog άρθρα που αναφέρονται στο χώρο της ενεργειακής αγοράς της Ελλάδας καθώς και στο ζήτημα της ενέργειας γενικότερα. Στη δεξιά πλευρά της σελίδας υπάρχει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να εισάγεται το email σας. Με αυτό τον τρόπο, κάθε φορά που ένα νέο άρθρο δημοσιεύεται στην Escon, θα έρχεται μια ειδοποίηση στο email σας. Από κάτω υπάρχει μια λίστα με τις βασικές θεματικές κατηγορίες (ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ) στις οποίες κατατάσσεται κάθε άρθρο. Έτσι μπορείτε με ένα πάτημα να βρείτε όλα τα άρθρα της Escon που σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει. Π.χ. αν θέλετε να δείτε τα άρθρα που αναφέρονται στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, πατήστε στην κατηγορία «Αγορά Ηλεκτρικής Ενέργειας». (Σημειώνεται επίσης ότι πολλά από τα άρθρα της Escon προέρχονται από άλλες πηγές του διαδικτύου. Σε κάθε τέτοια περίπτωση γίνεται παραπομπή στην αρχική πηγή και την ημερομηνία δημοσίευσης).
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ: Η ενότητα αυτή αποτελεί ένα οδηγό για την ενεργειακή αγορά της Ελλάδας. Εδώ εξηγούνται όροι όπως τα ενεργειακά συστήματα, οι ενεργειακές υπηρεσίες, οι χρήσιμες μορφές ενέργειας κλπ. Επίσης, στον Ενεργειακό Οδηγό παρουσιάζονται οι δομές της ενεργειακής αγοράς της Ελλάδας: οι θεσμοί, οι κρατικοί οργανισμοί, η νομοθεσία, οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται κλπ. Ο Ενεργειακός Οδηγός, μαζί με την ενότητα Άρθρα, αποτελεί τον πυρήνα της Escon στο κομμάτι της ενημέρωσης.
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Σε αυτή την ενότητα παρουσιάζονται οι υπηρεσίες που παρέχονται από την ομάδα της Escon.
  • ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ: Σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται πληροφορίες σχετικά με το διαχειριστή της Escon.
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Σε αυτή τη σελίδα παρέχεται μια φόρμα επικοινωνίας με την Escon.